Stagemogelijkheden

Hoe kunnen leerlingen hun MaS doen met Wecycle?

Leerlingen kunnen op drie manieren hun maatschappelijke stage voor Wecycle doen. Dit kan individueel of met ondersteuning van de school.
 

MaS individueel

1. Een eigen inzamelactie

Leerlingen zetten individueel of in een kleine groep een actie op om kleine elektrische apparaten en spaarlampen in te zamelen en/of Jekko's uit te delen. De elektrische apparaten kunnen ze inleveren bij de milieustraat van de gemeente. Jekko is een handige inzamelhulp voor thuis en kunt u gratis voor de leerlingen bestellen via het Jekko-bestelformulier.

2. Presentatie geven

Leerlingen kunnen er ook voor kiezen om te presenteren? Ze geven dan voorlichting op een basisschool, bij een zorgcentrum in de buurt of op hun sportclub. Aa het einde van de presentatie kunnen ze Jekko's uitdelen.
 

MaS via gezamenlijke inzamelactie op school

3. Een gezamenlijke inzamelactie

U kunt leerlingen ook ondersteunen bij hun maatschappelijke stage door een gezamenlijke inzamelactie op school te organiseren. Uw school kan zich in dit geval aanmelden voor de landelijke inzamelactie in 2013. Zo kan iedereen zijn kleine elektrische apparaten op school inleveren. Met het gezamenlijk inzamelen van kleine elektrische apparaten spaart u samen bovendien voor een leuke beloning. U kunt kiezen uit: 
- 30 bioscoopbonnen voor de leerlingen
- bijdrage aan een goed doel (Max Foundation of WakaWaka Foundation).

 

Aanmelden inzamelactie 2013
Aanmelden voor de inzamelactie 2013 kan t/m 31 juni 2013. Indien uw school zich aanmeldt voor de inzamelactie in 2013 dan haalt Wecycle van 1 september t/m 30 november 2013 gratis alle ingezamelde elektrische apparaten op.

Klik hier om uw school in te schrijven bij Wecycle.

Overzicht stagemogelijkheden

Klik hier voor een compleet overzicht van de stagemogelijkheden. 

Maatschappelijke stage

Vragen?

Mail naar mas@wecycle.nl.

Laat ons weten op #wecyclemas wat voor acties of presentatie je doet. Wij vinden het erg leuk om op de hoogte te blijven!

Wecycle
Postbus 190
2700 AD Zoetermeer
wecycle.nl