Maatschappelijke stage

Je kunt op verschillende manieren je maatschappelijke stage doen voor Wecycle:

MaS individueel

1. Je eigen inzamelactie

Zet een actie op om kleine elektrische apparaten en spaarlampen in te zamelen en/of Jekko's* uit te delen. De elektrische apparaten kun je inleveren bij de milieustraat van je gemeente.

2. Een presentatie geven
Ligt jouw talent meer bij presenteren? Geef dan voorlichting op een basisschool, bij een zorgcentrum in jouw buurt of op je sportclub. Deel aan het einde van je presentatie Jekko's* uit.
 

MaS via gezamenlijke inzamelactie op school

3. Een gezamenlijke inzamelactie

Organiseer een gezamenlijke inzamelactie op school, waarbij je school zich aanmeldt voor de inzamelactie in 2013. Zo kan iedereen zijn kleine elektrische apparaten op school inleveren. Meld je school zich aan voor de inzamelactie in 2013 dan haalt Wecycle van 1 september t/m 30 november 2013 gratis alle ingezamelde apparaten op. Met het gezamenlijk inzamelen van kleine elektrische apparaten spaar je bovendien voor een leuke beloning: 30 bioscoopbonnen voor de klas of een goed doel (Max Foundation of WakaWaka Foundation).

 

Gebruik het Stappenplan, actieformulier en telformulier om aan de slag te gaan.

Maar kijk vooral ook even bij Tools, tips en inspiratie.

Eerst meer weten over Wecycle? Neem dan een kijkje in onze digitale stad, wecycle.nl/city.

*Jekko is een handige inzamelhulp voor thuis en kun je laten bestellen door je docent.
 

Vragen?

Mail naar mas@wecycle.nl.

Laat ons weten op #wecyclemas wat voor acties of presentatie je doet. Wij vinden het erg leuk om op de hoogte te blijven!

Wecycle
Postbus 190
2700 AD Zoetermeer
wecycle.nl