Inzamelactie 2013

Inzamelactie 2013

Stap voor stap ziet de inzamelactie er als volgt uit:

Stap 1: Meld uw school aan als Wecycle-partner. Geef op het formulier aan dat u mee wilt doen met de inzamelactie. Direct aanmelden als Wecycle-partner

Stap 2: Op het door u opgegeven e-mailadres ontvangt u na aanmelding een link naar uw persoonlijke Wecycle-pagina. Hier kunt u allerlei zaken rond Wecycle bekijken en regelen.

Stap 3: De inzamelactie loopt van 1 september t/m 30 november 2013. De transporteur van Wecycle levert in de tweede week van september zes inzamelbakken op uw school. Dit zijn lekvrije, stapelbare kratten. Afmetingen: L80xB60xH40 cm.

Stap 4: Organiseer een inzamelactie met hulp van het lesmateriaal, de promotietips en de tools van Wecycle. Bepaal wanneer gebruikte kleine elektrische apparaten op school kunnen worden ingeleverd en maak dit bekend aan de ouders. Check welke apparaten ingeleverd mogen worden. Stelregel is kleine elektrische apparaten en gereedschappen met een stekker of batterij, die in een boodschappentas passen.

Stap 5: Verzamel de apparaten in de inzamelbakken. De volle bakken moeten stapelbaar zijn. Plaats de bakken niet in een vochtige ruimte.

Stap 6: Vóór het inleveren moeten restanten uit het apparaat zijn verwijderd, zoals batterijen, koffiefilters, stofzakken, frituurvet en dergelijke.

Stap 7: Wanneer de bakken vol zijn, dient u via uw Wecycle-pagina zelf een ophaalverzoek in. Daarna haalt Wecycle de bakken zoveel mogelijk binnen vijf werkdagen op.

Stap 8: De ingeleverde apparaten geven recht op een beloning. Via uw Wecycle-pagina maakt u uw keuze kenbaar.
 

Voorwaarden inzamelactie 2013

• De lever- en ophaallocatie van de bakken moet gelijk zijn aan het (bezoek)adres van de deelnemende organisatie.
• Volle bakken worden alleen op werkdagen opgehaald. Het is niet mogelijk om een voorkeursdag en/of tijdstip op te geven.
• De volle bakken worden niet omgewisseld voor lege.

 

Aanmelden als Wecycle-partner

Vragen?

Mail naar mas@wecycle.nl.

Laat ons weten op #wecyclemas wat voor acties of presentatie je doet. Wij vinden het erg leuk om op de hoogte te blijven!

Wecycle
Postbus 190
2700 AD Zoetermeer
wecycle.nl