Veelgestelde vragen

Er komen regelmatig vragen binnen over de MaS van Wecycle. Heeft u een andere vraag? Mail ons dan op mas@wecycle.nl.

1. Is er stagebegeleiding mogelijk bij de MaS voor Wecycle?
Wecycle is een kleine organisatie. Het is voor ons helaas niet mogelijk om fysiek aanwezig te zijn als stagebegeleiding. Wel kunnen we de leerlingen ondersteunen met de beschikbare materialen op de website en zijn we voor vragen bereikbaar via mas@wecycle.nl.

2. Kan iemand van Wecycle op onze stagemarkt komen staan als contactpersoon voor de MaS van Wecycle?
Wecycle kan niet fysiek aanwezig zijn op stagemarkten. We stellen wel flyers, posters en een Jekko (handige inzamelhulp voor thuis) beschikbaar. Deze kunt u aanvragen via mas@wecycle.nl.

3. Is de MaS van Wecycle een individueel project of een groepsproject?
Beide varianten zijn mogelijk. De MaS van Wecycle vraagt enige mate van zelfstandigheid van leerlingen. Soms is het daarom makkelijker om een taakverdeling in een groep te maken.

4. Kunnen er ook hele klassen meedoen met de MaS van Wecycle?
Dat is zeker mogelijk. In dat geval kan de docent optreden als (stage)-begeleider. De leerlingen kunnen allemaal een verschillende rol in het project uitvoeren. Het project kan groots opgezet worden of juist kleiner, afhankelijk van de wensen van de groep.

5. Is er een contactpersoon per gemeente voor de MaS van Wecycle?
Nee er is geen vaste contactpersoon per gemeente, u kunt contact met ons opnemen met uw vragen over de MaS van Wecycle via mas@wecycle.nl.

6. Kan Wecycle een presentatie komen geven op school of stagebureau?
Nee, Wecycle kan geen presentatie verzorgen. Wel kunt u contact opnemen met de afvaldienst van uw gemeente of met een milieustraat in de buurt. Een medewerker van de milieustraat of de afvaldienst kan vaak wel een presentatie verzorgen.

Vragen?

Mail naar mas@wecycle.nl.

Laat ons weten op #wecyclemas wat voor acties of presentatie je doet. Wij vinden het erg leuk om op de hoogte te blijven!

Wecycle
Postbus 190
2700 AD Zoetermeer
wecycle.nl